Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Reserveren

Camping Adults only 18+, Algarve Camping Adults only 18+, Algarve Vooraf reserveren is aan te raden: info@quintaodelouca.com . Reserveren is zonder kosten.
Als u binnen 24 uur geen antwoord van ons krijgt, kijk dan in de spambox.

Dagdromen mag

Camping Quinta de Odelouca Algarve Quinta de Odelouca is een natuurcamping met 21 plaatsen, deels terrasvormig en deels vlak. Omgeven door mooie heuvels geniet u in de schaduw van de olijfbomen van de ultieme rust, het schitterende uitzicht, de vogels en de wilde bloemen. In de zomeravond zit u onder een dak van miljarden sterren. En wanneer ze eens niet zichtbaar zijn komt dit alleen door de maan die groot en bleek achter de heuvels opkomt.

Het weer in de Algarve

In de Algarve schijnt de zon gemiddeld 300 dagen per jaar, het heeft de meeste zonuren van Portugal. Nu kan het hier ook wel eens regenen natuurlijk. Maar hier is het letterlijk: na de regen komt er weer uitbundige zonneschijn. Bekijk het actuele weer op onze weerpagina.
Starry starry night, milky way on Quinta de Odelouca, Algarve
Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Openingstijden

Camping Quinta de Odelouca, Algarve Quinta de Odelouca is van 1 januari tot 31 mei geopend.
Openingstijden van de receptie:
- 8.30h - 19.00h;

Aankomst en vertrek

Aankomst in de openingstijden van de receptie (zie hierboven).
Wanneer u ons 1 dag ervoor vertelt dat u vertrekt, dan ligt de volgende ochtend de rekening klaar.
Vertrek vóór 12.00h in de ochtend.
Bij later vertrek (tot maximaal 18.00h) betaalt u een halve dag extra.
U kunt alleen met contant geld betalen.

Faciliteiten

Wij bieden u:
Elektriciteit (tot 10 amp.), gratis WiFi op de hele camping, gratis zoutwater zwembad (6x12 meter), schoon toiletgebouw, voorzieningen voor minder validen, gratis warm water,gebruik wasmachine tegen vergoeding, stortpunt voor chemisch toilet, wandel-, fiets- en autoroutes, toeristische informatie over de leukste plekjes, stranden en activiteiten in de Algarve.
Honden (max. 2) zijn toegestaan, mits ze op de camping permanent zijn aangelijnd en geen overlast veroorzaken. Ze kunnen heerlijk spelen en ravotten buiten het campingterrein en zwemmen in de Odelouca. U kunt uw hond niet meenemen naar het sanitairgebouw, het terras en het zwembad. Hou er rekening mee dat honden in de Algarve op het strand niet zijn toegestaan.
Vanwege het rurale karakter is het gebruik van air conditioning op de camping niet toegestaan.

Campingtarief

Quinta de Odelouca Algarve

Klik hier voor de tarieven van de camping.

Route

locatie camping Quinta de Odelouca Algarve

U kunt Quinta de Odelouca op 2 manieren bereiken:
De korte route is geschikt voor auto's (met aanhanger) en campers korter dan 7 meter, de lange route is vooral voor auto's met caravans en campers langer dan 7 meter. Routebeschrijving naar de camping.

Toercamping

Op Quinta de Odelouca zijn er geen mogelijkheden voor stacaravans, jaarplaatsen of stalling. Voor langdurige verblijfsperiodes geldt een maximum van 5 maanden. Wanneer u meer dan 7 nachten op onze camping wilt verblijven, dan vinden we het fijn dat u eerst contact met ons opneemt.

Houtskool barbeque

Vanaf begin mei t/m eind september valt er doorgaans geen druppel regen in de Algarve. Vanwege brandgevaar zijn daarom barbeques op houtskool alleen toegestaan in de maanden januari t/m april. Barbeques op gas mogen natuurlijk wel. Open vuur is in de hele Algarve niet toegestaan en daar wordt streng op toegezien door de brandweer van de Algarve.