Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Het verlangen

Het begon met een raar gevoel van heimwee na een vakantie. Alsof we iets achtergelaten hadden. Het duurde nog meer dan een jaar voordat we voor ons zelf duidelijk hadden wat dat verlangen was.

De zoektocht

Toen we begonnen met zoeken in Portugal, wisten we nog niet echt wat we wilden. Het kon nog alle kanten uit. Een wijngaard met B&B erbij, een tuincentrum, een camping. Alles mocht. We dachten dat we juist door zo'n ruime doelstelling snel iets zouden vinden.
Maar na de tweede zoekvakantie waren we nog steeds niks opgeschoten. We moesten het anders gaan aanpakken.
Camping Quinta de Odelouca, Algarve

De keuze

Terug in Nederland realiseerden we ons dat we eerst de keuze moesten maken waar we ons brood mee wilden verdienen. En pas toen die keuze gemaakt was, keken we met andere ogen. Toen diende zich deze fantastisch mooie plek in een prachtige vallei in de Algarve aan.

Camping Quinta de Odelouca, Algarve Nieuwsgierig geworden naar het hele verhaal? Lees dan verder in onze nieuwsbrieven.

Het begin

De eerste maanden waren een soort "Alice in Wonderland". Alles nieuw, alles anders en struikelend over de taal probeerden we ons een weg te banen in ons nieuwe thuisland. Maar er was ook een gevoel van vrijheid en geluk, dat dit stukje land van ons was. Waar we aan onze droom konden bouwen.

Het zat ons niet altijd mee en we hebben vooral in de beginjaren heel veel obstakels uit de weg moeten ruimen. Maar we hebben ook altijd rotsvast geloofd in een goede afloop van ons project.
Pas nu, vele jaren later, mogen we zeggen dat we er in geslaagd zijn om van dit prachtige stuk land ons paradijs te maken. Een paradijs waar we iedereen van mee willen laten genieten op onze kleine en groene camping midden in de natuur.
Jullie zijn van harte welkom! Bert & Thea
Camping Quinta de Odelouca in de zomer, Algarve