huis huren algarve portugal

De bouw is begonnenů de camping draait door

Zaterdag 8 mei mei 2010

Op zaterdag komt Fakner terug om alvast te beginnen met hhet afbreken van het dak van het huis. Dan kunnen ze maandag aan de slag met de grote afbraak.

Maandag 10 mei 2010

Maandagochtend komt Paulo nog niet om het huis af te breken. Bert loopt met Jan, een van onze gasten, nog eens door het huisje en ontdekt dat er nog een elektrakast inzit. Dat is zonde dus die moet er nog even uit. Jan knipt de draden door en voelt enige nattigheid.... De hele camping heeft geen stroom meer! Na telefonisch beraad met Paulo besluiten we dat de elektricien met spoed moet komen. Sinds het nieuwe sanitairgebouw klaar is, weten wij niet exact meer hoe het elektrisch circuit loopt, dus het wordt ons te ingewikkeld.
Maar die laat op zich wachten. Dus besluiten Bert, Jan en Theo om zelf toch maar weer de aansluitingen te herstellen.
Tot overmaat van ramp gaat het ook nog hard regenen en er zit inmiddels geen dak meer op! Zo komt het dat we met veel paraplu's (elektriciteit en water, dat wil nou eenmaal niet) en een hoop gebabbel zoeken naar de draden waar spanning op zit. Gelukkig is het met een kwartiertje gepiept en heeft de camping weer stroom.

's Middags komt Paulo met zijn mannen en gaat de afbraak verder. Dat het elektra voor de camping in een plastik zakje is weggewerkt vindt hij echt geen probleem. Voor hem hoeft de elektricien niet meer te komen. Het is toch goed zo?
Hieronder vinden jullie een serie foto's van de ontmanteling.

dinsdag 11 mei 2010

Vandaag wordt het lemen gedeelte van het huis naar bendeden gehaald. Daarmee is de klus definitief geklaard. Heel voorzichtig wordt langs de druivenstruik gegraven.
En ook de oven wordt met beleid aangepakt, want deze moet blijven staan.
En aan het eind...is er niets. Een kale vlakte.....wordt vervolgd.... ga verder naar volgend bouwverslag terug naar vorige bouwverslag

.

© 2008 Quinta Odelouca - links - sitemap - Ontspannen vakantie in de Algarve.