huis huren algarve portugal

De bouw is begonnen… de camping draait door

Zondag 28 maart 2010

Afgelopen week is het volledige elektra en alle verlichting geplaatst. De controle of alles het doet is geweest. Nu nog wachten op de EDP die alles moet omschakelen. Wanneer die komen weet je nooit. Het aanvraagproces was weer zo'n tijdrovende bezigheid. Eerst moeten er papieren worden opgehaald bij een kantoor in Albufeira. Vervolgens moet de electricien deze invullen en moet het weer teruggebracht worden naar Albufeira, waar je het inlevert bij het ene kantoor en (zucht) betaalt bij een ander kantoor. Maar alles is aangevraagd en geregeld.
Bert is al een tijdje bezig om de binnendeuren te schilderen. Het probleem is vooral dat alles in verloren uurtjes moet tussen het "campingbedrijven" door. En dan schiet het niet zo hard op als we wel willen. Maar ze worden wel mooi!
.

De warmwatertank van 2000L is vrijdag gebracht. Het was een hele operatie om hem binnen te krijgen. Maar met vereende krachten, veel 'deliberação' en regelmatig meten stond hij na zo'n drie kwartier binnen en rechtop. Toen was het weekend wel aangebroken.....wordt vervolgd.... ga verder naar volgend bouwverslag terug naar vorige bouwverslag

.

© 2008 Quinta Odelouca - links - sitemap - Ontspannen vakantie in de Algarve.