huis huren algarve portugal

De bouw is begonnenů de camping draait door

Zondag 20 maart 2010

We lopen een beetje achter met het maken van webverslagen want het wordt steeds drukker op de camping en met de bouw.
In deze week is er weer veel gebeurd. We lopen steeds vaker tegen zaken aan die ad hoc nog moeten worden geregeld. Dan kan het voorkomen dat een van ons elke dag op pad is om zaken af te spreken, extra materiaal te kopen, niet geleverde orders op te halen en dingen te ruilen. Maar we klagen niet. Iedereen werkt hard en het vordert gestaag.
Deze week zijn de binnendeuren gebracht en geplaatst, zijn alle toiletten en andere zaken gemonteerd, is er druk op de waterleiding gelegd en gecontroleerd of er niets lekt, zijn ze begonnen met het opbouwen van de plek voor het afvaldepot voor de chemische toiletten en is de rioling gelegd. Hieronder vinden jullie de foto's.De binnendeuren zijn gebracht en geplaatst


De riolering wordt aangelegd
Het afvaldepot voor de chemische toiletten komt naast de lavadouro. We gaan 2 tanks plaatsen bovengronds want we zijn het 'floaten' van onze tanks wel een beetje zat. Op deze manier kunnen ze nooit gaan drijven. In een voorput wordt een pomp aangelegd die het chemische afval naar de tanks pompt. Op de tanks komt een melder die vertelt waneer de tanks bijna vol zijn.
Het zijn inmiddels weken met prachtig weer. We hebben het slechte weer definitief achter ons gelaten. Onze gasten genieten met volle teugen en ook de natuur heeft er weer plezier in!
....wordt vervolgd.... ga verder naar volgend bouwverslag--> terug naar vorige bouwverslag

.

© 2008 Quinta Odelouca - Ontspannen vakantie in de Algarve.