huis huren algarve portugal

De bouw is begonnenů de camping draait door

Zondag 1e paasdag 4 april 2010

De weken vliegen om. Weer een week voorbij waarin veel kleine werkzaamheden zijn gebeurd. De ketel voor warmwateropslag is geinstalleerd en alles voor het plaatsen van de zonnepanelen is voorbereid.
Aguas de Algarve heeft een laatste schoonmaakploeg door de vallei gestuurd om alle achtergebleven rotzooi op te halen. 7 mannen liepen in de vallei. Maar ja, toen begon het pijpenstelen te regenen!
3 van de 7 kwamen schuilen onder het afdak van ons terras. De anderen bleven in de cabine van de tractor zitten. En toen werd het 's morgens om 10 uur al snel een gezellige boel, met 'bagaceira', een soort jenever die hier plaatselijk (illegaal) wordt gestookt.warmwateropslag en de regelunit

3 van de 6 zonnepanelen zijn alvast gebracht

Deze week zijn ook de 2 tanks voor het chemisch toiletafval geplaatst. Daar is een apart hok voor gebouwd naast de 'lavadouro'.
En vrijdag is er een grote graafmachine gekomen om alles gelijk te maken. Eindelijk zien we hoe groot de binnentuin straks wordt.
De camping is deze week een stuk rustiger geworden. Veel gasten zijn weer naar huis vertrokken. Dat geeft ons de mogelijkheid om zo nu en dan even uit te rusten in het zonnetje. Dat was hard nodig want de laatste tijd waren we wel erg druk geweest.
Boa Pascoa!

....wordt vervolgd.... ga verder naar volgend bouwverslag terug naar vorige bouwverslag

.

© 2008 Quinta Odelouca - links - sitemap - Ontspannen vakantie in de Algarve.