huis huren algarve portugal

De bouw is begonnenů de camping draait door

Zondag 24 januari 2010

Deze week zijn de tractors die de omgeving van de Odelouca moeten opschonen, steeds dichterbij gekomen. Afgelopen vrijdag en zaterdag waren wij aan de beurt. Alle struiken zijn weggehaald. De bomen volgen nog in een tweede ronde iets later. Snel wordt nog hier en daar, voordat Aguas de Algarve ze komt ruimen, nog snel even een boom omgezaagd. Het is een raar en kaal gezicht. Niet meteen lelijk, maar als de bomen straks ook weg zijn, dan zal het er heel anders uitzien.

Vrijdag 8 januari 2010

In de bouw komen we steeds meer in de afwerkingsfase. Vloeren worden aangesmeerd, we staan nu bijna op de goede hoogte, de wastafels kunnen binnenkort worden geplaatst en kastjes worden afgewerkt met een strak betonnen randje. Ook de muren hebben steeds minder gaten. Het is smeren, smeren, smeren. Dat kunnen ze hier goed! Je ziet er niks meer van.
Gelukkig maar, want we kwamen erachter dat de deuropening voor de gehandiapten te smal zou worden als de deur erin gezet wordt. Dus moest er weer een stukje van de muur. En dan natuurlijk van alle deuropeningen, want wij willen graag 4 dezelfde maten voor de deuren. Voor een Portugees overigens raar dat we alles gelijk willen: wat maakt dat nu uit? Dus je moet er wel echt met je neus bovenop zitten. Anders gebeurt er echt niet wat jij wil.Intussen komt het voorjaar er ook aan. de ooievaars zitten weer op hun nest op de oude medronho stokerij, de bloemetjes bloeien en de camping is goed bezet. De zon is ook weer steeds vaker van de partij. Het is heerlijk genieten in die zon, met aangename temperaturen!

....wordt vervolgd....
ga verder naar volgend bouwverslag
terug naar vorige bouwverslag

.

© 2008 Quinta Odelouca - links - sitemap - Ontspannen vakantie in de Algarve.