huis huren algarve portugal

De bouw is begonnenů de camping draait door

Zaterdag 26 juni 2010

Deze week stond in het teken van de isolatie. We zagen er een beetje tegenop, omdat het de vorige keer door de wind nogal veel spuitwerk op plekken terecht kwam waar het niet hoorde.
Hoewel de mannen zeggen dat het spul er door de zon af gaat, hebben we nog steeds op veel planten, potten en andere dingen nog van die gele bolletjes purschuim zitten.
Maar goed, lang nadenken konden we toch niet. Ze stonden nogal plotseling voor onze neus. In allerijl hebben we de bomen en de zonnepanelen ingepakt. Gelukkig waren ze bereid op ons te wachten. En toen konden onze 'maanmannetjes' aan het werk.


Stukje voor stukje hebben ze ons hele huis afgewerkt. Het was zwaar werk en behoorlijk warm. Het spuitpistool alleen al is 5 kg zwaar. En dan met zo'n lange onhandelbare slang eraan. Regelmatig wisselen ze elkaar af. Wij zelf zorgden er voor dat er echt niets bij de openslaande deuren kan komen!En aan het eind van de week staat voor een groot deel de tweede buitenmuur al weer. Er is zelfs al een stuk gestuct.....wordt vervolgd.... ga verder naar volgend bouwverslag terug naar vorige bouwverslag

.

© 2008 Quinta Odelouca - links - sitemap - Ontspannen vakantie in de Algarve.