huis huren algarve portugal

De bouw is begonnenů de camping draait door

Zondag 7 februari 2010

Deze week zijn er weer flinke vorderingen gemaakt. Er waren 3 mannen tegelijk aan het tegelen. Dus een groot deel van het tegelwerk zit er al weer op.
Ondertussen hebben we ook een paar fantastisch mooie dagen achter de rug met temperaturen van 25 graden. Het voorjaar is hier echt begonnen! Iedereen geniet op dit soort dagen.
Sergio wil niet op de foto

Irineu was vorige week al gestart met het uittekenen van de randen en heeft zich deze hele week (!) bezig gehouden met deze echte Algarviaanse sierranden. Heerlijk om te zien hoe hij dat doet en er de tijd voor neemt. Dit soort dingen zie je in Nederland toch eigenlijk niet meer? Daar moet alles snel,snel.
Vrijdagmiddag is hij er eindelijk mee klaar. Voor ons komt nu het puzzelen: welke kleur moeten die randjes straks allemaal gaan krijgen?


Vrijdagmiddag kwam Rui van Enat om de positie van de zonnepanelen op het platte dak te bepalen.
De komende weken staan dus in het teken van de zonne-ernergie. We krijgen 2 systemen: 1 voor warm water en 1 voor vloerverwarming. De 6 panelen voor het warm water komen op het platte dak. De panelen voor de vloerverwarming (8 stuks), werken met een ander warmtesysteem(warmteuitwisseling) en worden op de zuidkant van het dak van het huis gemonteeerd. Maar dat duurt nog even, dan zijn we alweer een half jaar verder.
....wordt vervolgd....
ga verder naar volgend bouwverslag
terug naar vorige bouwverslag

.

© 2008 Quinta Odelouca - links - sitemap - Ontspannen vakantie in de Algarve.