Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Vrije periodes

Misschien moet u uw vliegtuig nog boeken en heeft u nog keuzemogelijkheden. Of misschien heeft u de reis al geboekt. In ieder geval wilt u weten wanneer u over Casa do Rafael kunt beschikken. Kijk daarvoor in het overzicht onderaan op de pagina "vakantiehuis".

belltent met tarp, Algarve

Tips voor kopen van vliegtickets

Hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper het vliegticket. In de drukke zomermaanden loont het ook de moeite om niet alleen bij de prijsvechters te kijken of alleen op Faro te vliegen (1 uur rijden). Ook Sevilla (ongeveer 3 uur rijden) en Lissabon (2,5 uur rijden) komen in aanmerking. TAP (Portugese maatschappij) vliegt op Lissabon en kan in de zomermaanden aanmerkelijk goedkoper zijn dan een prijsvechter. Camping Quinta de Odelouca, Algarve(Meer foto's van Casa do Rafael)

Reserveren

Wanneer u Casa do Rafael wilt reserveren dan zouden we graag de volgende gegevens van u ontvangen:
 • roepnaam en achternaam van alle personen;
 • alle namen voluit zoals in het paspoort of op ID-kaart is vermeld;
 • geboortedatum van alle personen;
 • adres + woonplaats van de hoofdhuurder;
 • paspoortnummers of IDcard nummers van alle personen, ook kinderen en baby's (graag vermelden of het om een paspoort gaat (P) of ID-kaart (ID);
 • nationaliteit van alle personen;
 • woonland van alle personen;
 • land van uitgifte paspoort of ID-kaart van alle personen;
 • in welke periode u wilt huren (dag van aankomst; dag van vertrek).
 • U krijgt dan binnen 24 uur een bevestiging met alle informatie toegestuurd.

  Contact:


  vakantiehuis noordkant, Algarve
  vakantiehuis, Algarve vakantiehuis, Algarve

  Autohuur

  Het beste kunt u via internet een auto huren. U krijgt dan meestal de goedkoopste tarieven. Het is geen goed idee om hier ter plekke op het vliegveld een auto proberen te huren. De kans is groot dat er geen enkele auto meer is te krijgen, óf u betaalt de hoofdprijs.
 • Zorg ook dat u een creditcard bij u hebt met voldoende saldo (minimaal €1500,-) om uw eigen risico af te kopen.
 • Tegenwoordig zit in vrijwel elke huurauto een ingebouwd kastje voor de elektronische tolwegen. De verhuur-maatschappij vraagt daarvoor een vast bedrag per dag wat ter plekke betaald moet worden, daarboven op komt dan nog de tol die later van uw creditcard wordt afgeschreven. Het is verstandig om dit tolkastje wel te nemen. Het is niet echt duur en het voorkomt veel problemen achteraf wanneer u onverhoopt toch op een tolweg terecht komt.
 • Let er op dat er bij heel goedkope aanbiedingen er vaak nog achteraf veel bijbetaald moet worden, waardoor u uiteindelijk weer duurder uit bent.
 • Het is belangrijk te kijken naar het eigen risico én naar het aftankbeleid. Er zijn veel verhuurders die tegenwoordig de auto vol afleveren (die kosten moet u op de luchthaven betalen) en u moet hem leeg weer in leveren (de winst is voor de autoverhuurder). Beter is vol ophalen/vol afleveren, dan hoeft u daarvoor niet extra te betalen op de luchthaven.
 • Hieronder vindt u een aantal autoverhuur bedrijven:
  Met Zitauto.com hebben onze gasten goede ervaringen. Er is geen creditcard nodig, ze hebben een goede prijs en het is probleemloos wegrijden, zonder de tijdrovende rompslomp zoals bij veel andere verhuurders.
  Ze werken met offertes dus je ziet geen prijzen op internet. Maar er is voldoende vergelijkingsmateriaal om te weten of de prijs goed is.
  Auto Europe is ook een betrouwbare aanbieder.
  Ook kunt u tegelijk bij het boeken van uw vlucht vaak tegen sterk gereduceerd tarief bij **Hertz** een auto huren.
  Anderen zijn:
  - E-autohuur voor soms erg goedkope aanbiedingen.
  - Airauto.pt (Engelse Website) voor een overzicht.
  Ook Easyterra.nl, Sunnycars.com en rentalcars.com zijn betrouwbaar.