Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Rust en ruimte

Geniet van de heerlijke rust wanneer u 's morgens uw hoofd buiten de deur steekt en de vogels u verwelkomen. Snuif de kruidige bloemengeur op die door de ochtenddauw vrij komt, de nevel die in de verte nog in flarden over de heuvels hangt. Voel de zon wanneer u buiten zit te ontbijten ...... Een dag voor het strand of een wandeling, een dagtrip naar de zuidwestkaap of een bezoek aan een van de vele historische moorse stadjes.
Camping Quinta de Odelouca, Algarve(Meer foto's van Casa do Rafael)
De temperatuur in de Algarve is door de matigende zeeinvloed, het hele jaar door aangenaam. In februari kan het zomaar ver in de 20 graden worden!

De winter en het voor- en najaar zijn de fijnste periodes om te wandelen. We hebben heel veel wandelingen klaar liggen. Camping Quinta de Odelouca, Algarve(Meer foto's van Casa do Rafael)
Midden in de zomer staat er meestal een verkoelende zeebries die de temperatuur tempert. Dan kunt u nog prima wandelen in de vroege ochtendkoelte. En overdag in de schaduw bij het zwembad van de camping of bij het overdekte terras van Casa do Rafael onder de peperboom is het aangenaam vertoeven door het altijd waaiende, verkoelende briesje.

Quinta de Odelouca huis, Algarve Quinta de Odelouca terras bij huis, Algarve Quinta de Odelouca tuin bij huis, Algarve Quinta de Odelouca amandelboom bij huis, Algarve

Casa do Rafael

Geniet van het heerlijke voorjaar in de Algarve. In februari zijn er prachtige zonnige dagen met een temperatuur van boven de 20 graden.
In februari al voor € 665,- per maand excl. elektra of voor € 410,- per 2 weken (14 nachten) excl. elektra.
Contact:

Casa do Rafael is een ruim, typisch Portugees boerderijtje, volledig vrijstaand en op de traditionele manier opgebouwd uit taipa «aangestampte leem».
Het boerderijtje is ingericht voor 2-5** personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

**+ Kinderbed (geschikt voor kinderen tot 3 jaar) en een kinderstoel. Graag van te voren aangeven.

Aankomen op de dag die u het beste past

Bij ons kunt u huren op de dagen die u het beste passen. Er zijn geen verplichte wisseldagen. Maar natuurlijk vinden we het wel fijn wanneer u zoveel mogelijk aansluitend op de vorige huurder boekt.
Het aankomsttijdstip is tussen 15.00 uur en 22.00 uur.
De minimum huurperiode van maart t/m oktober is 4 nachten en in januari, februari, november en december 14 nachten. Daarna kunt u net zo veel dagen bijboeken als u wilt.

Geen bijkomende kosten

Al het linnengoed en beddengoed is aanwezig, incl. handdoeken en keukenlinnen. Het is niet toegestaan om de handdoeken te gebruiken bij het zwembad en op het strand. Huur van strandlakens is mogelijk voor € 7,50 per handdoek.
Gebruik van wasmachine € 4,50 per keer. Servicekosten, WiFi en schoonmaak kosten zijn bij de prijs inbegrepen.
Camping Quinta de Odelouca, Algarve(Meer foto's van Casa do Rafael)

Inrichting

Voor de winter en koelere voorjaarsavonden zijn de zit- en eetkamer en de keuken elektrisch verwarmd en in beide badkamers hangt een infrarood lamp voor verwarming.
Er is Nederlandse sateliet TV en er is een grote boekenkast met genoeg boeken en tijdschriften om de avonden door te brengen.
In het huis is gratis WiFi. Camping Quinta de Odelouca, Algarve(Meer foto's van Casa do Rafael)

Naast het huis is een groot zonneterras en een overdekt terras waar u heerlijk in de schaduw kunt zitten: Camping Quinta de Odelouca, Algarve(Meer foto's van Casa do Rafael)
Contact:

Huur tarieven 2021

Casa do Rafael
huurtarief (min.4 nachten)
jan, febr. nov., dec.  maart, april, oktober  mei, juni, 
sept.
juli, aug.
per nacht (min. 4 nachten)*
€ n.v.t. € 60,- € 70,- € 80,-
per week*
€ n.v.t. € 395,- € 445,- € 515,-
per maand*
€ 665,- € 850,- € 950,-  n.v.t.
* Prijzen voor maart t/m oktober zijn inclusief elektra, servicekosten en schoonmaakkosten. Voor kinderen tot 3 jaar is er een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Graag bij de reservering opgeven of u daar gebruik van wilt maken.
Januari en februari en november en december: Prijzen exclusief elektra, maar inclusief service- en schoonmaakkosten. In deze maanden alleen met een minimum van 14 nachten, vaste prijs € 665,- per maand of € 410,- per 14 nachten. Korting is hierop niet van toepassing. Het huis wordt elektrisch verwarmd.

Korting

Van maart t/m juni en september en oktober bij 2 volle weken 10%, bij 3 volle weken 20%.

Vrije periodes in 2021

In de tabel hieronder ziet u wanneer Casa do Rafael in 2021 nog vrij (*) is.

De ingevulde data zijn reeds bezet.

De begindag en einddag zijn wisseldagen. U kunt die dagen als eind- of begindag voor uw boeking gebruiken.


Bezette dagen 2021
Casa do Rafael
2-5 pers.
Januari
5/1 - 7/1
*
*
*
Februari
*
*
*
23/- 1/3
Maart
1/3 - 12/3
12/3 - 14/3
14/3 - 31/3
April
1/4 - 18/4
*
*
*
Mei

*
10/5 - 24/5
*
*
Juni
*
*
*
*
Juli
*
*
*
*
Augustus
*
*
*
*
September
*
*
*
*
Oktober
*
*
*
*
November
*
*
*
*
December
*
*
*
*