Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve

. . .

nieuwsbrief Camping Quinta de Odelouca, Algarve
Privacy statement
Quinta de Odelouca respecteert uw privacy. Uw mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven van Quinta de Odelouca en zal nooit aan derden worden verstrekt.

Kerstnieuwsbrief 2018

Het jaar 2018 was een jaar met 2 gezichten: enerzijds was de zomer onbedoeld erg spannend en anderzijds was het een jaar dat erg rustig is verlopen en waarin alles zijn gangetje ging. In de kerst-nieuwsbrief van 2018 leest u er weer alles over.

Wat 2019 ons gaat brengen is nog koffiedik kijken, we weten het niet. En dat is maar goed ook! Wat we wel weten is dat het seizoen op 1 februari weer bruisend begint. Er hebben zich al weer diverse gasten aangemeld en Casa do Rafael is ook al meteen weer verhuurd. En er is nog iets wat we zeker weten en dat is dat we weer een zonnig jaar zullen krijgen. En daar komt u voor natuurlijk!

Mail ons gerust als u plannen heeft om te komen, dan kunnen we er rekening mee houden. Het email-adres staat onderaan deze pagina. En wie Casa do Rafael wil huren: alle informatie staat hier: vakantiehuis. We zien er naar uit om iedereen weer te begroeten in 2019. Tot ziens op Quinta de Odelouca!
. . .
We wensen iedereen veel leesplezier!
Bert & Thea

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrieven zijn in .pdf format. U kunt nieuwsbrieven downloaden en offline op uw gemak lezen.
Download hier de kerst-nieuwsbrief van 2018
of
ga naar de pagina met alle nieuwsbrieven.

Aanmelden nieuwsbrief

Wanneer u jaarlijks de nieuwsbrief wilt ontvangen van Quinta de Odelouca kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrieven die 1x per jaar wordt verzonden.

Heeft u een nieuw emailadres? Dan kunt u zich beter eerst uitschrijven met uw oude e-mailadres en vervolgens weer inschrijven met uw nieuwe e-mailadres.

U kunt zich hier

uitschrijven

voor de nieuwsbrief van Quinta de Odelouca.