Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Familietenten te huur

Zin in een overheerlijke vakantie met gegarandeerde zomerse temperaturen en zon? We hebben 3 ruime tenten op onze kleine camping te huur van 1 juni t/m 30 september.

U huurt al een tent vanaf €360,00 per week in het laagseizoen (juni en september) en €390,00 per week in juli en augustus (prijs voor 2 volwassenen incl. 2 kinderen onder de 18 jaar).
Alle tenten zijn geschikt voor 2 - 4 personen en met uitbreidingsmogelijkheid tot 6 personen.

Bekijk de uitgebreide informatie over onze huurtenten.
Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Huurauto

Er zijn bijzonder veel autoverhuur maatschappijen actief in de Algarve, waarover de ervaringen nogal uiteen lopen. Lees er meer over bij "huren van een auto".
Quinta de Odelouca Caiman tent, Algarve Quinta de Odelouca Bell tent, Algarve Quinta de Odelouca uitzicht, Algarve

Optimaal comfort

In de zomer is het in de Algarve altijd mooi weer. Daarom hebben we alleen katoenen tenten in de verhuur, voor optimaal koel comfort.

De Caiman Cabanon tent is een ruime (32m2) familietent met 3 slaapcabines geschikt voor 2-4 personen.
Camping Quinta de Odelouca, Algarve Onze Bell Saharatent is een heerlijke 2-4 persoons, 20m2 katoenen tent en van alle gemakken voorzien, inclusief binnentent tegen ongedierte en met een aparte keukenunit.

De Karsten oppomp tent is een robuuste tent voor 2-4 personen, 3 slaapcabines en bijzonder ruim met alles op stahoogte. U kookt in deze tent op een inductie kookplaat.

Lees meer informatie over onze huurtenten.
Camping Quinta de Odelouca, Algarve

Vakantiehuis

Casa do Rafael is een liefelijk gelegen, authentiek vakantiehuis voor 2 - 5 personen (eventueel 6 personen), met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het vakantiehuis ligt naast onze kleine camping en heeft een ruim zonne- en schaduwterras met veel privacy. Het huis is authentiek en opgebouwd uit dikke muren van leem (taipa). Het huis blijft daardoor in de zomer heerlijk koel! Rondom heeft u een mooi uitzicht op de heuvels en de vallei van de Odelouca.

Lees meer bijzonderheden over het vrijstaande vakantiehuis.
Camping Quinta de Odelouca, Algarve
Camping Quinta de Odelouca, Algarve Camping Quinta de Odelouca, Algarve